SolniKRISTAL

HALOTERAPIJA - SOLNE SOBE

Solne sobe

Ponujamo vam 2 solni sobi v našem solnem centru v Mariboru na Taboru. Solna soba je poseben terapevtski prostor, kjer se izvaja haloterapija. V celoti je obdana s soljo, ki je ekološko čista. Poleg terapevtskega učinka nudi zelo sproščujoče okolje, zato ga priporočamo ljudem, ki potrebujejo kvaliteten počitek ali sprostitev. Srce solne sobe je medicinski aparat Halogenerator, ki ustvarja mikroklimo podzemnih solnih jam in nasiči prostor z medicinsko finim suhim aerosolom naravne kamene soli. V solni sobi je atmosfera kontrolirana.

Vlažnost zraka je med 30 in 50%, premer delcev suhega solnega aerosola je med 2 in 5 nm in koncentracija med 3 in 5 mg na m3. Narava solne sobe je sterilna, hipobakterijska in nabita z negativnimi ioni.

Kaj lahko delate med haloterapijo?

Med haloterapijo lahko poslušate svojo lastno glasbo ali berete knjigo. Lahko pa tudi izberete kakšno čtivo iz naše ponudbe ali poslušate glasbo po našem izboru. Lahko pa preprosto delate tudi nič in samo uživate.

SolniKRISTAL

MAVRIČNA SOBA

Solna soba sprejme do 3 otroke z enim spremljevalcem. Otroke vedno pričakajo očiščene in razkužene igračke.

Otroci med haloterapijo neizmerno uživajo ob igri v velikem belem peskovniku in se niti ne zavedajo, da so na terapiji. Ob predvajanju pesmic pa tudi s starši ali spremljevalci zapojejo in/ali zaplešejo.

SolniKRISTAL

Solna soba Himalaja

Solna soba sprejme do 3 obiskovalce ali skupino 6 obiskovalcev pri skupinskih delavnicah.

Je prostor kjer se lahko zares sprostimo, razmigamo z vadbo joge ali pa meditiramo.

Kdaj se haloterapija odsvetuje?

V naslednjih primerih:

  • povišane telesne temperature,
  • pri rakavem obolenju,
  • pri/po tuberkolozi,
  • pri pešanju srca,
  • pri previsokem krvnem tlaku.
  • Stranka, ki ima kakršnokoli nalezljivo bolezen.

Haloterapije lahko obiskujejo klienti z visokim krvnim tlakom, če redno jemljejo zdravila za reguliranje krvnega tlaka. V vseh zgoraj navedenih primerih se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Stranka, ki ima kakršnokoli nalezljivo okužbo lasišča, kože, nohtov (ali zajedalce na koži ali lasišču) mora o tem obvestiti zaposlenega pred opravljanjem storitve! Terapije se v centru izvajajo na lastno odgovornost.

VSTOPITE V KONTAKT

V kolikor imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali