Solni Kristal

SOLNA TERAPIJA - SOLNE SOBE

Solne sobe

Ponujamo vam 2 solni sobi v našem solnem centru v Mariboru na Taboru. Solna soba je poseben terapevtski prostor, kjer se izvaja solna terapija. V celoti je obdana s soljo, ki je ekološko čista. Poleg terapevtskega učinka nudi zelo sproščujoče okolje. Zato ga priporočamo ljudem, ki potrebujejo kvaliteten počitek ali sprostitev. Srce solne sobe je medicinski aparat Halogenerator, ki ustvarja mikroklimo podzemnih solnih jam in nasiči prostor z medicinsko finim aerosolom naravne kamene soli. V solni sobi je atmosfera kontrolirana.

Vlažnost zraka je med 30 in 50%, premer delcev suhega solnega aerosola je med 2 in 5 nm in koncentracija med 3 in 5 mg na m3. Narava solne sobe je sterilna, hipobakterijska in nabita z negativnimi ioni.

Kaj lahko delate med solno terapijo?

Med solno terapijo lahko poslušate svojo lastno glasbo ali berete knjigo. Lahko pa tudi izberete kakšno čtivo iz naše ponudbe ali poslušate glasbo po našem izboru.

Solni kristal

MAVRIČNA SOBA

Solna soba sprejme do 3 otroke z enim spremljevalcem. Otroke vedno pričakajo očiščene in razkužene igračke.

Solni kristal

Solna soba Himalaja

Solna soba sprejme do 3 obiskovalce ali skupino 6 obiskovalcev pri skupinskih delavnicah.

Otroci med solno terapijo neizmerno uživajo ob igri v velikem belem peskovniku in se niti ne zavedajo, da so na terapiji. Ob predvajanju pesmic pa tudi s starši ali spremljevalci zapojejo in zaplešejo.

VSTOPITE V KONTAKT

V kolikor imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali